(pipik)

(pipik)

basa JawaBesut

(pipik)

  1. pc dipilihake dianggo nalangi;;
Kacocogna karo mipik.







Kata kunci/keywords: arti (pipik), makna (pipik), definisi (pipik), tegese (pipik), tegesipun (pipik)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.