(pinyak)

(pinyak)

basa JawaBesut

(pinyak)

  1. pc dipidak;;
Kacocogna karo pênyak.







Kata kunci/keywords: arti (pinyak), makna (pinyak), definisi (pinyak), tegese (pinyak), tegesipun (pinyak)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.