(pengos)

(pengos)

basa JawaBesut

(pengos)

  1. pc dipègès, dipegos.







Kata kunci/keywords: arti (pengos), makna (pengos), definisi (pengos), tegese (pengos), tegesipun (pengos)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.