(pêthèngkrèng)

(pêthèngkrèng)

basa JawaBesut

(pêthèngkrèng)

  1. pc disèlèhake ing papan kang dhuwur.







Kata kunci/keywords: arti (pêthèngkrèng), makna (pêthèngkrèng), definisi (pêthèngkrèng), tegese (pêthèngkrèng), tegesipun (pêthèngkrèng)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.