(pêsa)

(pêsa)

basa JawaBesut

(pêsa)

  1. pc dipêksa.







Kata kunci/keywords: arti (pêsa), makna (pêsa), definisi (pêsa), tegese (pêsa), tegesipun (pêsa)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.