(pêrtal)

(pêrtal)

basa JawaBesut

(pêrtal)

  1. pc disalin ing basa liya







Kata kunci/keywords: arti (pêrtal), makna (pêrtal), definisi (pêrtal), tegese (pêrtal), tegesipun (pêrtal)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.