(pêrgogok)

(pêrgogok)

basa JawaBesut

(pêrgogok)

  1. pc disèlèhake;;
Kacocogna karo bêrgogok.







Kata kunci/keywords: arti (pêrgogok), makna (pêrgogok), definisi (pêrgogok), tegese (pêrgogok), tegesipun (pêrgogok)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.