(pêncil)

(pêncil)

basa JawaBesut

(pêncil)

  1. pc dipêthukake (diajak kêrêngan lsp) nalikane kêtêmu padha ijèn;;
Kacocogna karo képêncil, mêncil.







Kata kunci/keywords: arti (pêncil), makna (pêncil), definisi (pêncil), tegese (pêncil), tegesipun (pêncil)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.