(pêncas)

(pêncas)

basa JawaBesut

(pêncas)

  1. pc dipancas.







Kata kunci/keywords: arti (pêncas), makna (pêncas), definisi (pêncas), tegese (pêncas), tegesipun (pêncas)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.