(pêkèngkèng)

(pêkèngkèng)

basa JawaBesut

(pêkèngkèng)

  1. pc dibênggang sikile;;
Kacocogna karo bêkèkèng.







Kata kunci/keywords: arti (pêkèngkèng), makna (pêkèngkèng), definisi (pêkèngkèng), tegese (pêkèngkèng), tegesipun (pêkèngkèng)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.