(mleyat-)mleyot

basa JawaBesut

(mleyat-)mleyot Aksara Jawa:
Lingga: krama/ngoko

  1. oyag-ayig mèncèng.







Kata kunci/keywords: arti (mleyat-)mleyot, makna (mleyat-)mleyot, definisi (mleyat-)mleyot, tegese (mleyat-)mleyot, tegesipun (mleyat-)mleyot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.