(le) limbungan

basa JawaBesut

(le) limbungan Aksara Jawa:
Lingga: (limbung)
krama/ngoko

  1. ulêng, têmpuk pêrang.







Kata kunci/keywords: arti (le) limbungan, makna (le) limbungan, definisi (le) limbungan, tegese (le) limbungan, tegesipun (le) limbungan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.