(ke-)dudu-dudu

basa JawaBesut

(ke-)dudu-dudu Aksara Jawa:
Lingga: (dudu)

  1. pc bangét, kêluwih-luwih;








Kata kunci/keywords: arti (ke-)dudu-dudu, makna (ke-)dudu-dudu, definisi (ke-)dudu-dudu, tegese (ke-)dudu-dudu, tegesipun (ke-)dudu-dudu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.