(ijo) royo-royo

basa JawaBesut

(ijo) royo-royo

  1. krama/ngoko ijo ênom sumringah.







Kata kunci/keywords: arti (ijo) royo-royo, makna (ijo) royo-royo, definisi (ijo) royo-royo, tegese (ijo) royo-royo, tegesipun (ijo) royo-royo

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.