(glèthèk) pêthèle

basa JawaBesut

(glèthèk) pêthèle Aksara Jawa:
Lingga: (glèthèk)

  1. pc cêkak aose, gênahe, têrange;








Kata kunci/keywords: arti (glèthèk) pêthèle, makna (glèthèk) pêthèle, definisi (glèthèk) pêthèle, tegese (glèthèk) pêthèle, tegesipun (glèthèk) pêthèle

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.