ziyarat

basa JawaBesut

ziyarat Aksara Jawa: ꦗ꦳ꦶ (zi) (ya) (ra)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. (Ar) ak mênyang ing papan suci;;
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti ziyarat, makna ziyarat, definisi ziyarat, tegese ziyarat, tegesipun ziyarat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.