zaetun

basa JawaBesut

zaetun Aksara Jawa: ꦗ꦳ (za)ꦲꦺ (e)ꦠꦸ (tu)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (Ar) ak jaetun.







Kata kunci/keywords: arti zaetun, makna zaetun, definisi zaetun, tegese zaetun, tegesipun zaetun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.