yustisi

basa JawaBesut

yustisi Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu)ꦱ꧀ (s)ꦠꦶ (ti)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pangadilan luhur.








Kata kunci/keywords: arti yustisi, makna yustisi, definisi yustisi, tegese yustisi, tegesipun yustisi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.