basa JawaBesut

yuri Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu)ꦫꦶ (ri)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) juri, juru ngadili.








Kata kunci/keywords: arti yuri, makna yuri, definisi yuri, tegese yuri, tegesipun yuri

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.