yarbuk

basa JawaBesut

yarbuk Aksara Jawa: (ya) (r)ꦧꦸ (bu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) layang cathêtan taunan.








Kata kunci/keywords: arti yarbuk, makna yarbuk, definisi yarbuk, tegese yarbuk, tegesipun yarbuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.