wêsi

(Kaelih saka wesi)

basa JawaBesut

wêsi Aksara Jawa: ꦮꦼ ()ꦱꦶ (si)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wêsi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning logam atos digawe dandanan warna-warna;







Kata kunci/keywords: arti wêsi, makna wêsi, definisi wêsi, tegese wêsi, tegesipun wêsi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.