urdênas

basa JawaBesut

urdênas Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (r)ꦢꦼ () (na)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) utusan (abdi-dalêm dianggo kongkonan).







Kata kunci/keywords: arti urdênas, makna urdênas, definisi urdênas, tegese urdênas, tegesipun urdênas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.