upsir

basa JawaBesut

upsir Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦥ꧀ (p)ꦱꦶ (si) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) araning pêpangkatan ing saradhadhu.







Kata kunci/keywords: arti upsir, makna upsir, definisi upsir, tegese upsir, tegesipun upsir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.