basa JawaBesut

umi Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦩꦶ (mi)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak biyung.







Kata kunci/keywords: arti umi, makna umi, definisi umi, tegese umi, tegesipun umi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.