tutas

basa JawaBesut

tutas Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ta)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. tuntas.







Kata kunci/keywords: arti tutas, makna tutas, definisi tutas, tegese tutas, tegesipun tutas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.