basa JawaBesut

tut Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) turut, nurut;







Kata kunci/keywords: arti tut, makna tut, definisi tut, tegese tut, tegesipun tut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.