totol

basa JawaBesut

totol Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦠꦺꦴ (to)ꦭ꧀ (l)

  1. (Wl) pc gunggung;







Kata kunci/keywords: arti totol, makna totol, definisi totol, tegese totol, tegesipun totol

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.