basa JawaBesut

tom Aksara Jawa: ꦠꦺꦴ (to)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. araning wit godhonge digawe nila.







Kata kunci/keywords: arti tom, makna tom, definisi tom, tegese tom, tegesipun tom

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.