teman

Basa IndonésiaBesut

ÉtimologiBesut

Kasilih saka tembung Tamil தமன் (tamaṉ, kanca; sadulur).

Tembung aranBesut

teman

  1. kanca
    Kemarin saya pergi ke pantai bersama teman.
    Wingi aku menyang pasisir karo kanca.

DasanamaBesut

Tembung andhahanBesut