tastêmèn

basa JawaBesut

tastêmèn Aksara Jawa: [[ꦠstêꦩꦺꦤ꧀| (ta)stê (stê)ꦩꦺ ()ꦤ꧀ (n)]]

  1. (Wl) krama/ngoko wasiyat, prajanjian.







Kata kunci/keywords: arti tastêmèn, makna tastêmèn, definisi tastêmèn, tegese tastêmèn, tegesipun tastêmèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.