basa JawaBesut

sona Aksara Jawa: ꦱꦺꦴ (so) (na)

  1. (Snk) (Kw) asu.







Kata kunci/keywords: arti sona, makna sona, definisi sona, tegese sona, tegesipun sona

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.