slan-kas

basa JawaBesut

slan-kas Aksara Jawa: ꦱ꧀ꦭ (sla)ꦤ꧀ (n) (ka)ꦱ꧀ (s)

  1. (Wl) krama/ngoko kantor pambayaran (kagungane nêgara).







Kata kunci/keywords: arti slan-kas, makna slan-kas, definisi slan-kas, tegese slan-kas, tegesipun slan-kas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.