basa JawaBesut

sar Aksara Jawa: (sa) (r)

  1. mak sar krama/ngoko rasaning ati kagèt.







Kata kunci/keywords: arti sar, makna sar, definisi sar, tegese sar, tegesipun sar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.