sêtumbut

basa JawaBesut

sêtumbut Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦸ (tu)ꦩ꧀ (m)ꦧꦸ (bu)ꦠ꧀ (t)

  1. (Wl) pc kapal api.







Kata kunci/keywords: arti sêtumbut, makna sêtumbut, definisi sêtumbut, tegese sêtumbut, tegesipun sêtumbut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.