sêtrèng

basa JawaBesut

sêtrèng (Wl) krama/ngoko

  1. talining kêndhali;
  2. kêras bangêt.







Kata kunci/keywords: arti sêtrèng, makna sêtrèng, definisi sêtrèng, tegese sêtrèng, tegesipun sêtrèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.