sêpur

basa JawaBesut

sêpur Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦥꦸ (pu) (r)

  1. (Wl) krama/ngoko kreta api;







Kata kunci/keywords: arti sêpur, makna sêpur, definisi sêpur, tegese sêpur, tegesipun sêpur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.