sêpèl

basa JawaBesut

sêpèl Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦥꦺ ()ꦭ꧀ (l)

  1. (Wl) pc ajar (nglêlantih) bal-balan lsp.







Kata kunci/keywords: arti sêpèl, makna sêpèl, definisi sêpèl, tegese sêpèl, tegesipun sêpèl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.