sêpèksi

basa JawaBesut

sêpèksi Aksara Jawa: [[ꦱꦼꦥꦺksi|ꦱꦼ ()ꦥꦺ ()ksi (ksi)]]

  1. (Wl) krama/ngoko pamriksa, mriksa.







Kata kunci/keywords: arti sêpèksi, makna sêpèksi, definisi sêpèksi, tegese sêpèksi, tegesipun sêpèksi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.