sêkrup

basa JawaBesut

sêkrup Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦏꦿꦸ (kru)ꦥ꧀ (p)

  1. (Wl) krama/ngoko mur.







Kata kunci/keywords: arti sêkrup, makna sêkrup, definisi sêkrup, tegese sêkrup, tegesipun sêkrup

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.