sèrtipikat

basa JawaBesut

sèrtipikat Aksara Jawa: [[ꦱꦺrtiꦥꦶꦏꦠ꧀|ꦱꦺ ()rti (rti)ꦥꦶ (pi) (ka)ꦠ꧀ (t)]]

  1. (Wl) krama/ngoko layang katêrangan (tamat sêkolah lsp).







Kata kunci/keywords: arti sèrtipikat, makna sèrtipikat, definisi sèrtipikat, tegese sèrtipikat, tegesipun sèrtipikat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.