basa JawaBesut

sèp Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦥ꧀ (p)

  1. (Wl) krama/ngoko panggêdhe (sêtasiyun lsp).







Kata kunci/keywords: arti sèp, makna sèp, definisi sèp, tegese sèp, tegesipun sèp

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.