basa JawaBesut

sèn Aksara Jawa: ꦱꦺ ()ꦤ꧀ (n)

  1. (Wl) krama/ngoko dhuwit têmbaga ajine 1/100 rupiyah.







Kata kunci/keywords: arti sèn, makna sèn, definisi sèn, tegese sèn, tegesipun sèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.