basa JawaBesut

rok

  1. nrajang, nêmpuk, ngamuk.







Kata kunci/keywords: arti rok, makna rok, definisi rok, tegese rok, tegesipun rok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.