basa JawaBesut

rimba

  1. (Kw) ak alas.








Kata kunci/keywords: arti rimba, makna rimba, definisi rimba, tegese rimba, tegesipun rimba
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.