rasa

basa JawaBesut

rasa

  1. ngênyami (nanggapi) rasa, kadunungan rasa;







Kata kunci/keywords: arti rasa, makna rasa, definisi rasa, tegese rasa, tegesipun rasa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.