rangsir

rangsir

basa JawaBesut

rangsir

  1. (Wl) krama/ngoko langsir (nata sêpur).







Kata kunci/keywords: arti rangsir, makna rangsir, definisi rangsir, tegese rangsir, tegesipun rangsir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.