rêdênas

rêdênas

basa JawaBesut

rêdênas

  1. (Wl) krama/ngoko araning abdi-dalêm kraton sing dadi utusan.







Kata kunci/keywords: arti rêdênas, makna rêdênas, definisi rêdênas, tegese rêdênas, tegesipun rêdênas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.