pumpa

pumpa

basa JawaBesut

pumpa

  1. krama/ngoko ak pompa.







Kata kunci/keywords: arti pumpa, makna pumpa, definisi pumpa, tegese pumpa, tegesipun pumpa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.