pulisi

pulisi

basa JawaBesut

pulisi

  1. pc dilapurake marang pulisi.







Kata kunci/keywords: arti pulisi, makna pulisi, definisi pulisi, tegese pulisi, tegesipun pulisi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.