prema

prema

basa JawaBesut

prema

  1. (Snk) (Kw) sih kawêlasan, pangeman;







Kata kunci/keywords: arti prema, makna prema, definisi prema, tegese prema, tegesipun prema

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.